انتصاب در شرکت بیسکویت گرجی

۱۴۰۱/۱۱/۱۱

به گزارش روابط عمومی شرکت بیسکویت گرجی، آقای مجید کربلایی کاظمی با انتخاب اعضای محترم هیات مدیره و به اتفاق آرا به سمت مدیرعاملی شرکت بیسکویت گرجی منصوب شدند.

در جلسه معرفی ایشان که با حضور اعضاء هیات مدیره انجام شد جناب آقای سیدمحمدحسین طائریان به عنوان رئیس هیات مدیره، برای مهندس کربلایی آرزوی موفیقت کردند و خطاب به ایشان گفتند: امیدواریم با تکیه بر تجارب ارزنده و بهره‌گیری از توانایی‌های جناب عالی، شاهد موفقیت‌های روزافزون این مجموعه باشیم.

در این جلسه از زحمات و تلاش های جناب آقای دکتر رادسعید، مدیر عامل سابق شرکت بیسکویت گرجی تقدیر و تشکر بعمل آمد.

آقای مهندس مجید کربلایی کاظمی دوره کارشناسی مدیریت بازرگانی و کارشناسی ارشد خود را در رشته کارآفرینی در دانشگاه تهران گذرانده است و سوابق مختلفی در صنایع و شرکتهای مختلف و کارآفرینی دارا می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دیگر خبرها